Podoloji ve Podiatri Derneği

Hoşgeldiniz

Hayattaki bir çok şeyde olduğu gibi, bir şeyin ayaklarınız gibi ne kadar gerekli olduğunu size acı verene kadar fark etmezsiniz. Bizi A’dan B’ye almak için ayağımıza güveniyoruz, ama onlar incindiğinde başka bir şey düşünmek imkansız. Ayak ağrısı yaşıyorsanız, sizin için doğru tedaviye sahibiz.

Yaygın ayak ağrıları topuk dikeni, Aşil tendiniti, skar dokusu, incinme, plantar fasiitdir. Shockwave Therapy yaralı bölgedeki sonik dalgaları kullanarak skar dokusunu kırmak ve ortak ayak besinlerini tedavi etmek için kan akışını arttırmak için noninvaziv bir tedavi yöntemidir. Bu tedaviyi aramanın faydaları derhal sonuçları ile bol miktarda bulunur. Laurel Podiatry Associates’te, sizi ayağa kaldırmak için bu prosedürü uygulamak için birçok hastamız var.

Şok Dalga Tedavisi Hakkında

Website | + posts