Podoloji ve Podiatri Derneği

Hoşgeldiniz

8 Ekim Uluslararası Podiatri Günü’nü, Podoloji ve Podiatri Derneği, Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Kent Konseyi işbirliğiyle Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi’nde kutladık. 13 Ekim 2019 pazar günü saat 13.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşen programda Dr. Selim Muğrabi’nin “Ayakkabı ve Ayak Sağlığı”, Pod. Sibel Maşacı’nın “Ayak Sağlığını Korumak İçin Evde Nelere Dikkat Etmeliyiz”  sunumlarının yanı sıra etkinliğe katılan Ataşehir’lilerin ücretsiz  ayak taramasını gerçekleştirdik. Katılımcıların deri ve tırnak problemlerinin değerlendirilmesi, ayakkabı ve çorabın ayağa uygunluğunun belirlenmesinin yanı sıra problemli ve tedaviyi gerektiren ayaklar için ücretsiz bakım randevuları için anamnezleri alınarak Acıbadem Üniversitesi Podoloji Laboratuvarı’nda podolojik tedavilerinin başlaması sağlanmıştır.

Website | + posts